AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

 • Nom de l’empresa: GRESANGAS
 • Raó social: GRESANGAS S.L.
 • CIF: B25072240
 • Direcció: C/Valls d’Andorra, 57-59, baixos – 25005 LLEIDA (LLEIDA)
 • Telèfon: 973230052
 • Correu: ten.koobretninull@sagnaserg

FINALITAT DEL LLOC WEB

Descripció dels serveis prestats per l’empresa GRESANGAS S.L.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://gresangas.com/

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre B25072240(GRESANGAS) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb GRESANGAS S.L. (GRESANGAS) o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de GRESANGAS S.L. (GRESANGAS) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de GRESANGAS S.L.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

GRESANGAS S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuari.

contactar
close slider

  Nom (obligatori)
  Email
  Mòbil (obligatori)
  Telèfon fix
  Missatge